Autograaf – 360-Graden Video’s

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie zijn de 360 graden films van Autograaf® in een 4k resolutie. Dit resulteert in een heldere beeldkwaliteit. Wij werken graag met mensen/bedrijven die ook gebruik willen maken van deze fantastische technologie.

360 Graden video’s voor bedrijven

Uw bedrijfspresentatie online is al prima voor elkaar, maar u wilt iets extra’s? Een 360 graden video zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Uw klanten zullen een completer beeld krijgen van uw bezigheden, of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en content voor uw community te creëren.

Hoe komt een 360 graden video tot stand?

Het is eenvoudig voor u om 360 graden van uw bedrijf te laten maken. U heeft een idee wat u gefilmd wilt hebben en wij doen de rest. We komen bij u op locatie langs, filmen in 360 graden en monteren het af voor u. Hierna zal binnen 10 werkdagen uw film worden aangeleverd als een YouTube-filmpje waardoor u het gemakkelijk op uw website kan plaatsen.

Wat kost het?

U heeft al een 360 graden video voor maar 349,- hierbij is inbegrepen; het filmen bij uw op bedrijf, het monteren van de beelden, het uploaden en beschikbaar maken voor uw website via Youtube.(maximaal 1,5 minuut)

Wat niet inbegrepen is zijn 34ct per kilometer.

 

Voordelen van Autograaf® 360 graden video’s

  • Zeer heldere kwaliteit 360 graden films
  • Makkelijk te verwerken in uw online bedrijfspresentatie
  • Geeft uw klanten een duidelijk beeld van bezigheden
  • Eenvoudig te gebruiken voor Facebook
  • Direct geschikt voor VR-Brillen

Project: LekkerBakkie

Project: Dag in het Oldambt

Offerte aanvragen:

Uw naam

Uw email

Wat wilt u 360 graden opnemen?