360 Graden fotografie

Uw bedrijfspresentatie online is al prima voor elkaar, maar u wilt iets extra’s? Een 360 graden foto zou dan een uitstekende aanvulling zijn. Uw klanten zullen een completer beeld krijgen van uw bezigheden, of kunnen juist een keer op plekken meekijken die normaal achter gesloten deuren zitten. Hoe dan ook het is een goede manier om met uw klanten in contact te blijven en content voor uw community te creëren.

Mogelijke toepassingen

Er zijn natuurlijk veel toepassingen te verzinnen voor het maken van 360 graden foto’s. Denk bijvoorbeeld eens aan; een Bed en breakfast / Hotel, Restaurants, Winkels en bedrijfsruimtes. Ook hier kan het interessant zijn om potentiele klanten alvast kennis te laten maken met een ruimte. U komt goed in beeld, en uw klanten zien net dat stukje extra wat u voor ze over heeft.

Hoe gaat het te werk?

Commerciële objecten worden in overleg gefotografeerd. Wij maken een 360 graden foto van hoge kwaliteit die u zo op uw website kunt zetten. Daarnaast kunt u het op social-media plaatsen zodat u extra beleving creëert voor uw clientèle. Nadat de foto genomen is, heeft u hem binnen twee werkdagen binnen zodat hij op uw website / social media geplaats kan worden.

Wat kost het?

AANBIEDING:Kosten zijn €125 per vier 360 graden foto. De foto’s zijn binnen twee werkdagen na het nemen gebruiksklaar. Bijkomende kosten zijn 34ct per kilometer. Of vraag hiernaast een offerte aan!

 

Voordelen van Autograaf® 360 graden Foto’s

  • Creëert een extra dimensie voor uw online bedrijfspresentatie
  • U bent vernieuwend en innovatief
  • Completer beeld dan een 2D foto
  • Eenvoudig te gebruiken voor Social-media

Voorbeelden 360 Foto's

Offerte aanvragen:

Uw naam

Uw email

Wat wilt u 360 graden presenteren?